Gratis verzending vanaf €50,00

In 2008 heb ik de eerste stappen gezet als ondernemer in de beautybranche. Die stappen hebben geleid tot het huidige instituut ‘Studio Bellezza’ – een opleidingsinstituut en beautypark in één – in Waardenburg. In 2015 heb ik ons eigen, exclusieve, make-upmerk ‘Pure Bellezza’ op de markt gebracht. In ons instituut hebben we in de loop van de jaren ruim 40.000 vrouwen tips en tricks mogen geven over make up. Hierdoor weten we inmiddels goed wat vrouwen willen, en niet willen…

In de jaren dat ik achter de schermen als visagist werkte met (bekende) modellen sprak ik vaak over wat ze belangrijk vonden. Als deze informatie en kennis nam ik mee naar mijn zoektocht naar een uniek product.

Ik werk zelf graag met een uniek product, wat niet in elk instituut of in de retail verkrijgbaar is. Ik heb zelf ondervonden dat dit niet eenvoudig is. Toen ik producenten ontdekte die de liefde voor mooie make up deelden en snapten wat ik zocht was de keus gemaakt. Mijn eigen make up lijn zou er hoe dan ook gaan komen!

Wat Pure Bellezza nu zo uniek?

  • Pure Bellezza is vrij van parabenen, hypo-allergeen, niet comedogeen, geurvrij en uiteraard niet getest op dieren.
  • Naast de traditionele make-up hebben wij ook een lijn op minerale basis. Een aanrader omdat deze lijn direct na een intensieve behandeling aangebracht mag worden. Wij hebben hiermee inmiddels vele jaren ervaring in onze huidkliniek;
  • De producten zijn hoog-gepigmenteerd en hebben een fijne structuur. Hierdoor smelten de producten mooi samen met de huid. Je hebt er weinig van nodig en krijgt de kleur exact als afgebeeld op de verpakking;
  • De producten zijn geschikt voor de meest blanke porseleinen tot de meest donkere negroïde huid en alles daar tussenin.
  • De productlijn bestaat uit een basiscollectie – je grijpt niet ineens mis naar je favoriete kleur – en per seizoen een collectie Limited Editions. Deze tijdelijke en unieke producten zijn afgestemd op de trend van dat moment.
  • Je kunt naast losse producten ook voor boxen kiezen. Het is ook mogelijk om zelf je eigen boxen geheel naar wens samen te stellen.

Omdat goed gereedschap het halve werk is ging ik ook op zoek naar een goede penselenfabriek. Ik wist precies wat ik wilde en vele gesprekken en samples verder was daar ook de penselenlijn van Pure Bellezza een feit!

De naam Pure Bellezza betekend Pure Schoonheid. En dat is wat ik iedereen gun! We worden niet allemaal perfect geboren, maar op een goede dag en met wat extra aandacht kun we er minimaal een 8 van maken!

Liefs Angela