Gratis verzending vanaf €50,00

Hallo beauty professional!

Dus jij bent werkzaam in de beautybranche? Wat een geweldig vak hebben we toch, hè? En bij Pure Bellezza maken we het een nog groter voorrecht voor je om een beauty professional te zijn. We bieden je namelijk allerlei voordelen.

Trainingen

Voor trainingen, workshops en opleidingen op het gebied van visagie (met Pure Bellezza natuurlijk!) kun je terecht in ons trainingscentrum in Waardenburg aan de A2. Lekker centraal in het land, dus goed bereikbaar. Kom je met het OV? Dan pikken we je even op bij één van de NS-stations in de omgeving.

Professional Rates

Korting! Daar worden we allemaal blij van, toch? Alleen is korting bij ons wel voorbehouden aan de echte professionals. Er zijn een paar mogelijkheden.

  • Heb je een eigen salon (kapper, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, brow bar, etc.)? Dan kun je depositair worden van Pure Bellezza. Laagdrempelig (geen grote startpakketten of verplichte minimale afnames), interessante marges, flexibel en exclusief! Ga naar depositair worden om hier meer over te lezen.
  • Ben je een professioneel visagist? Toon het aan met je KvK inschrijving en een recent portfolio met je professionele werk voor opdrachtgevers. En wij geven je een mooie korting op jouw materialen via je professional account. Professional account aanvragen.
  • Ben je beauty blogger, vlogger of op een andere manier influencer? Ook dan zijn er mogelijkheden om samen te werken. Lees hier meer daarover.